Megtelt az Érdi Jégcsarnok a BudaSkate korcsolyaversenyre

/ december 1, 2023

Több mint félezren indultak a BudaSkate Kupa nemzetközi szinkron- és műkorcsolya versenyen, november végén. A kétnapos érdi viadallal kezdetét vette az idei versenyszezon a helyi korcsolyázók számára is.

A BudaSkate Sportegyesület érdi szakosztályának mérlege három arany-, egy ezüst- és két bronzérem volt az idénynyitó tornán. Az Érdi Jégcsarnokban rendezett erőfelmérőt megnyerte Rabb Edit felnőtt artistic kategóriában, valamint ugyancsak elsők lettek a BudaSkate felnőtt, illetve a 10-15 év közötti fiatalokból álló szinkronkorcsolya csapatai. 

Második helyezésnek Hegedűs Lilla örülhetett, aki ezüst B kategóriában lépett jégre, míg harmadikként a mixed age (vegyes korosztály), valamint a juvenile (13 év alattiak) csapatok zárták a jeges viadalt.

„Elégedett vagyok a látottakkal mind szervezés, mind versenyzés tekintetében. Előbbiben pozitív visszajelzéseket kaptunk, ezért merem ezt kijelenteni. Utóbbiban az eredmények önmagukért beszélnek. Mindenki megtett mindent érzésem szerint, hogy kihozza magából a legtöbbet. Ezzel megnyitottuk a szezont, már nagyon várjuk az újabb feladatokat” — nyilatkozta Tóth Márta, az érdi szakosztály vezetőedzője.

A Tóth Márta-Bánki Luca Viktória-Balogh Ágnes-Darab Katalin alkotta edzői gárda által felkészített érdi szakosztály hamarosan nemzetközi porondra lép, ugyanis a decemberi, Santa Claus Cup-on vesz részt a csehországi Brnoban.

Share this Post